Tjänster med vår spolbil i Norrköping

Både vid akut behov och för underhållsspolning

Vid akut ärende

Ring oss nu! Tryck här!

Spolbil i Norrköping, en del av 111ans.se som riktar sig mot Norrköping.

Låt oss ringa upp dig!

Vill du ha underhållsspolning eller veta mer om våra andra tjänster, så kan du fylla i denna formulär, så kommer vi ringa, alternativt maila dig enligt dina önskemål.

Vi kommer höra av oss mycket snart till dig!

Tack för ditt mail. Den ska ha kommit in till oss nu.
Hoppsan! Något tekniskt verkar inte vilja funka som det ska, testa att ringa oss istället på 0134748111

Spolbil i Norrköping

Underhållsspolning i Norrköping

Vem vill sitta med gäster en lördag kväll och det är stopp i köket / vasken /diskhon eller vi värsta fall stopp i toaletten?

Att spola rör s.k rörspolning kan både göras för att motverka stopp i avlopp men även för att öka livslängden på ditt avloppssystem. Ingen vill behöva rensa avloppet akut, och när det händer, så är det verkligen akut så inte vatten rinner ut och skadar egendomen, vare sig det är i en fastighet, villa eller industrilokal, låt oss på Spolbil Norrköping underhålla just dina avloppsrör.

Hur ofta ska man spola sina rör för att undvika att få kluckande ljud från avloppet eller onödiga stopp i avloppet?

Intervallen för underhållsspolning av sina rör tillhörande avloppet, dräneringen eller dagvattenrör är individuellt och därför brukar vi ha en kostnadsfri /gratis dialog med våra kunder om just underhållsspolningar i Norrköping.

Vad kostar det att spola rör?

Vi erbjuder underhållsspolning och rörspolning i Norrköping till ett mycket förmånlig pris och vår kvalité är den bästa, alla objekt är olika med olika antal avloppsledningar och brunnar så vi gör oftast en individuell bedömning utifrån kundens behov. Vi underhållsspolar alla rör såsom dränering, dagvattenrör, hängrännor samt stuprör, allt för att skydda din fastighet i Norrköping.

Ring om du har några frågor. 011 4738 111

Akut Stopp i avlopp i Norrköping

Har du fått ett akut stopp långt ner i avloppet?

Vi löser det.  Vi har öppet dygnet runt i Norrköping samt jourtjänst och kan för de flesta ärenden vara på plats på cirka 1 timma. På plats analyserar vi situationen genom att göra en okulär bedömning samt samla information om avloppssystemet och väljer bäst lämpad åtgärd för att rensa avloppet.

Vad händer efter jag ringt er?

Vi hoppar in i vår spolbil / spolbuss och åker till er, väl på plats gör vi en bedömning och tar fram rätt utrustning, därefter börjar vi arbeta med att lösa stoppet, när vi är klara plockar vi ihop och åker till vattenstationen för återfyllnad av vatten, därefter åker tillbaka till kontoret.

Hur lång tid tar det att lösa ett stopp i avloppet när ni väl kommit på plats?

Vi har dom bästa spolteknikerna i Norrköping så oftast är stoppet löst inom 30 minuter då våra spolbilar är utrustade med hetvatten / högtryck vi har även med oss all sorts specialverktyg och specialutrustning.

Kan jag lösa ett stopp i avlopp själv? 

Eftersom vi är experter på området, så får vi denna fråga ofta. Det finns inget universalt svar tyvärr. Visst går det att peta ner propplösare, ljummet/varmt vatten och diverse lösningar och ibland kan det hjälpa för stunden men oftast blir bara problemen värre. Har det börjat byggas upp ett stopp i avloppet i exempel dusch, vask, handfat så skjuter man bara på det oundvikliga.

Låt oss säga att det är stopp i avloppet långt ner i röret och du får ett litet hål med en huskur, när du sen kör tvättmaskin och inte är hemma så kan det bli översvämning och skadorna dyra.

Våra specialverktyg och metoder kommer både djupare in i ditt rörsystem och är även effektivare. Vi löser all avloppsrensning och akuta stopp i avlopp i Norrköping,

Akut Stopp? Ring oss. 011 4738 111

Taktvätt | Takvård

Takbehandling i Norrköping

Varför ska jag tvätta mitt tak?

Att inte tvätta sitt tak är att jämföra med att inte tvätta bilen eller sina fönster hemma, genom att tvätta sitt tak ökar du livslängden på taket, funktionen att vatten rinner av taket och inte stannar blir bättre och det ser ju mycket finare ut

Då vi jobbar med ultrarent vatten, så är en del av vår verksamhet att tvätta tak, fasader fönster samt även takvård.

Att tvätta tak ger ett snabbt och fräsch utseende för ett billigt pris i förhållande till att byta ut sitt tak. Vårt arbete är alltså både en kosmetisk, men även en funktionell åtgärd, vi på Spolbil Linköping både tvättar och målar tak i Linköping.

Har du redan ett nytt fint tak?

Glöm då inte att det måste vårdas och underhållas med takbehandling / takvård för så fort det kommer ut i fria luften så börjar påväxter av olika slag som mossa, alg, lav, mögel att växa och detta bör och kan man förhindra.

Vad är takvård och takbehandling?  Och vad gör ni för att förhindra påväxt?

Det innebär att vi kommer ut till dig med ett patenterat professionellt medel framtaget för just din typ av tak, med våra specialverktyg klättrar vi upp på taket och fördelar medlet på alla dess ytor

Vi rekommenderar att man även har regelbundna behandlingar av taket så att alg mossa lav och mögel inte får fäste igen, och självklart kan vi även måla ditt tak.

Kan jag köpa samma medel som ni har?

Svar nej vårt medel sälj inte i en vanlig butik, det har funnits liknande medel för ”hobbybruk” men dess funktion var oftast mycket sämre och i vissa fall helt odugliga, tänk på att taket är husets viktigaste del.

Vi brukar ha förmånliga kampanjer lagom inför våren, där vi ser till att ta hand om ditt tak i Linköping.

Undrar du något om tak tvätt? Ring oss gärna 011 4738 111

Filmning | Rörsinpektion

Varför behöver jag filma mitt avloppsrör?

Om du får återkommande stopp i avloppet så är det hög tid att ta en titt i avloppet för att konstatera vad som är fel, Vi har olika sorters kameror som kan gå ner i vatten / avlopp samt i ventilationsrör med mera. Vår specialutrustning gör att vi kan upptäcka saker i ett rörsystem som inte är synliga. Vare sig det är föremål som har kommit ner genom en vanlig toalettstol, eller att naturen har sin gång där träd har trängt in med sina rötter i systemet. Är så fallet utför vi både rotskärning samt rörfräsning

När det gäller rötter, så kan det ibland behövas en större åtgärd och då är det verkligen bra att åtgärdat problemet så tidigt som möjligt för att slippa gräva upp för mycket rör i marken. Självklart så gräver vi upp med grävmaskiner och byter ut avloppsrör om det har gått för långt, vi har över 25 års erfarenhet av avloppsrelaterade problem.

Hur går en rörinspektion till?

Vi kommer ut på avtalad dig med våra specialkameror, väl på plats gör vi en okulär inspektion och om det finns ritningar tar vi dessa till hjälp men finns inga ritningar så löser vi det ändå. Efter att vi filmat rören i marken eller ventilationen så kan du erhålla en film / dokumentation, vi kan därefter bedöma åtgärd för problemet, vi har även möjlighet att sonda / söka leta efter avloppsrör i marken

Ring om du har några frågor. 011 4738 111

VVS

Vår VVS personal är specialiserade på avloppsproblem i och utanför fastigheten, vi monterar bort rör toaletter brunnar med mera för att komma åt med kamera eller spolslang för att antingen filma /dokumentera eller spola bort stoppet med våra dysor, vi använder högtryckspolning där vi har maskiner upp till 500 bar och vår utrustning är alltid toppmodern, vi har alltid hetvatten med oss i våra bilar och vi använder alltid rätt utrustning för rätt jobb.

Är ni försäkrade?

I vår organisation finns givetvis försäkring om olyckan skulle vara framme. Vi har även behörighet att hantera VVS system och vi jobbar då under och med regelverket “Säkert vatten”. Detta gör att vi kan ha ett omfattande grepp av en nyinstallation men även renovera befintlig VVS-system. Anlita oss inom VVS i Norrköping, vi är prisvärda och experter på VVS i Norrköping med omnejd

Vill du veta mer? Ring oss 011 4738 111

Funktionskontroll | Inspektion

Varför är det bra med inspektion och funktionskontroll av vatten / avlopp?

Årlig funktionskontroll och inspektion av avlopp, brunnar, dränering, dagvattenledningar, ventilation, stenkistor hängrännor stuprör och tak är en trygghet för dig och huset.

Alla behöver en inspektion / funktionskontroll av sina system i hus, radhus, villa, kontor, med jämna mellanrum, det är som att besikta bilen för att veta om allt fungerar tjänligt.

Detta gör att du minskar risken för översvämningar vid akuta stopp i avlopp, brunn mm, där du kan drabbas av höga kostnader för reparationer och många saker som har högt affektionsvärde som aldrig går att ersätta, samt fukt och mögelskador.

Utför ni ventilationskontroller?

Svar ja och vid en ventilationskontroll får du också ett kvitto på att din ventilation fungerar och du andas frisk och bra luft

Ring om du har några frågor. 011 4738 111

Klottersanering | Fasadtvätt

Är du trött på din smutsiga fasad?

Vi har rätt material såsom cleanwater och verktyg för att tvätta ditt hus så du blir av smuts och mögel

Har din fastighet råkat ut för klotter?

Med våra verktyg maskiner och medel tvättar vi bort detta men vänta inte för länge för klotter blir svårare att få bort ju längre det får sitta, vi kan förbehandla väggen ifall busarna kommer tillbaka och klottrar, då blir det lättare att få bort i framtiden. Vi arbetar åt privatpersoner, kommuner samt även företag

Ring om du har några frågor. 011 4738 111

Stop I avloppen

Effektiv och varaktig lösning

Högtrycksspolning med Spolbil

Vår spolbil är utrustar för alla spoljobb

Klotter | sanering

För både offentlig och privat sektor

Ring oss vid behov

Vi löser både akuta stop och jobbar gärna förebyggande

011 4738 111